Thuis Nieuws Eindwerk directeur Renovatietechnieken met 1ste prijs bekroond !
Nieuws
24.06.2016
Eindwerk directeur Renovatietechnieken met 1ste prijs bekroond !

Onze directeur Renovatietechnieken, Koen Hombroux, heeft vorige week de eerste prijs behaald voor zijn eindwerk-case in het kader van zijn MBA Highlights – managing for growth, een opleidingsinitiatief van Voka Limburg in samenwerking met Solvay Brussels School of Economics & Management.

Aangezien talentontwikkeling is één van de basisvoorwaarden is voor het behoud van de welvaart en de toekomstige competitiviteit van de bedrijven vindt Kumpen het belangrijk dat talent bij haar werknemers te stimuleren. Daarom richtten wij vorig jaar ook de Kumpen Academy op, die voorziet in een ruim aanbod aan opleidingen voor onze werknemers.

De opleiding MBA Highlights is een soort op maat gemaakt product van ondernemerschap en management dat uniek is in zijn soort. Koen onderzocht de case Plant-It Processdriven Lean Asset Management for Industrial Totale care en maakte er een business plan van voor de opstart van een bedrijf voor het ontzorgen van onze industriële partners met betrekking tot hun onderhoud van hun leiding- en kabelinfrastructuur.