Thuis Nieuws Focus op innovatie tijdens Fast Forward event Willemen Groep
Nieuws
03.06.2016
Focus op innovatie tijdens Fast Forward event Willemen Groep

Afgelopen donderdag mochten de Kumpen-werknemers mee genieten van inspirerende woorden tijdens het Fast Forward event georganiseerd door Willemen Groep waar Kumpen ook deel van uitmaakt. Een knappe uiteenzetting waar innovatie, de digitale (r)evolutie en waarden centraal stonden.

Ruim 800 bedienden verzamelden vorige week in Brussels Expo voor het driejaarlijks event van Willemen Groep. Met dit event versterkten zij de boodschap van drie jaar geleden: van We Move Forward naar Fast Forward. En spreken we over vooruitgang dan kunnen we in de bouw zeker ook BIM niet wegdenken! Ons gespecialiseerd Building Information Modelling-team stipte nogmaals het belang en het nut van de software aan voor alle bouwpartners.

Vervolgens bracht internationaal gerenommeerd keynote spreker Peter Hinssen een boeiende speech over het belang en de uitdagingen van de digitale revolutie en ‘the day after tomorrow’. Ook Studio100 topman Hans Bourlon kwam zijn ervaringen als ondernemer delen en vulde aan met wijze woorden. Het groepsevent van de in 2013 Onderneming van het Jaar werd met succes door de hoogzwangere ex-Miss België Virginie Claes in goede banen geleid.