Thuis Nieuws India-Natie bereikt bijna de top
Nieuws
01.09.2016
India-Natie bereikt bijna de top

De appartementsblokken van India-Natie aan het Eilandje in Antwerpen lopen zeer vlot. Onze mensen zijn al met de 6e verdieping bezig, wat wil zeggen dat de dakplaat bijna aan de beurt is.

De 6e verdieping van blokken Jaipal en Kesar krijgt meer en meer vorm. Dat is meteen ook de laatste vloerplaat voor we aan het dak kunnen beginnen. Ook blok Meti staat bijna volledig recht want de laatste vloerplaat is al gestort. Het gaat er zo vlot dat ook de buitenschrijnwerken ook al lopende zijn.

Het project bestaat uit 4 gebouwen, bestaande uit 3 stadswoningen, 38 appartementen, 3 penthouse woningen, 6 commerciƫle ruimtes en kantoren. Ook een fietsenparking en een ondergrondse parkeergarage met 97 autostaanplaatsen en bergingen zijn voorzien.

India-Natie maakt deel uit van de nieuwe stadsontwikkeling op het Eilandje. Deze combinatie van woon- en werkgelegenheid geeft architecturaal vorm aan een maatschappelijke gelaagdheid en tracht op die manier bij te dragen tot een gezond stedelijk weefsel in de wijk. Daarnaast is er ook aandacht voor duurzaamheid, met gebouwen die beantwoorden aan de passiefstandaard.