Thuis Nieuws Kom ons bezoeken op Open Wervendag!
Nieuws
19.05.2015
Kom ons bezoeken op Open Wervendag!

Op zondag 31 mei is het weer zo ver: wij gooien onze werfhekken opnieuw open voor het grote publiek. Wil je dus zelf ontdekken hoe bepaalde projecten vorm krijgen of heb je interesse voor de technische en bouwkundige uitdagingen van vandaag? Mis dan de 9de editie van Open Wervendag zeker niet!

Waar kan je ons vinden?

“Annonciaden” in Wijnegem: een totaalconcept met luxueuze serviceflats. Mis het mooie zicht vanop de bovenste verdieping niet!


 

“Stadshaven” in Hasselt: uniek wonen aan de Blauwe Boulevard. Geniet van een panoramisch uitzicht over Hasselt op het penthouseterras!


 

“Stadskantoor” in Hasselt: het nieuwe stadhuis voor de stad Hasselt en het OCMW. Kom in het Hassotel naast de werf de tentoonstelling bezichten!


 

“Vrij Innovatief & Interactief Onderwijs” in Tongeren: één van de projecten van de ‘Scholen van Morgen’. Ontdek hoe deze nieuwe campus vorm krijgt!


 

Onze hekken staan open op zondag 31 mei van 10 tot 17u. Deel deze unieke ervaring met je familie, vrienden, collega’s of buren. Iedereen is van harte welkom!