Thuis Nieuws Kumpen feest voor het goede doel!
Nieuws
12.04.2016
Kumpen feest voor het goede doel!

Voor de vierde keer al zetten de Kumpen-werknemers zich in voor de actie KeiSolidair van Een Hart voor Limburg. Ook dit jaar organiseren ze de K-PARTY waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel gaat.

Vorig jaar hebben onze collega’s dankzij verschillende acties voor de derde keer op rij meer dan € 10.000 ingezameld voor dit goede doel. De initiatieven van vorig jaar sloegen aan, want ook dit jaar staat de deelname aan de dodentocht al in de agenda van enkele collega’s genoteerd. Zij zullen zich zoals vorige keer laten sponseren door mede-collega’s en zoveel mogelijk kilometers afleggen voor het goede doel.

Om in de sportieve of gezonde sfeer te blijven, moedigen enkelen hun collega’s aan om opnieuw gezamenlijk zoveel mogelijk gewicht te verliezen. Dankzij de sponsoring van andere medewerkers zullen zij zich extra gemotiveerd voelen om de strijd tegen de kilo’s verder te zetten. Net als vorig jaar zullen een aantal sportieve collega’s ook opnieuw deelnemen aan Dwars door Hasselt en zich laten aanmoedigen door hun medecollega’s om zoveel mogelijk kilometers te lopen.

Een nieuw en gezond initiatief dit jaar is de rookstopmarathon. Samen zullen enkele rokers de uitdaging aangaan en hopelijk zo lang mogelijk volhouden.

Wil jij onze medewerkers een hart onder de riem steken of komen mee feesten op onze K-PARTY vrijdag 27 mei in De Pachthoeve in Kuringen? Stuur dan een mailtje naar info@kumpen.be voor meer info.

Hopelijk tot binnenkort!