Thuis Nieuws Kumpen steunt samen met JCI Limburg ondernemende durvers
Nieuws
10.03.2015
Kumpen steunt samen met JCI Limburg ondernemende durvers

Bij Kumpen weten we hoe belangrijk gemotiveerde mensen zijn en hoe zij het verschil maken binnen een bedrijf (intrepreneur) of als entrepreneur. De reden waarom wij kiezen voor dit strategische partnership is dan ook overduidelijk: wij willen een voedingsbodem zijn voor ambitieuze talenten die willen uitgroeien tot de absolute top.

JCI Limburg is een onderdeel van Junior Chamber International, een internationale organisatie van jonge leiders en ondernemende mensen. Door hun engagement, vriendschap en het realiseren van creatieve projecten groeien zij tot toekomstgerichte ondernemende voortrekkers. De vier basispijlers waarrond JCI-leden evolueren zijn individu, gemeenschap, internationalisme en business.

JCI en Kumpen hebben een gemeenschappelijk doel: jonge mensen de kans geven leiderschapskwaliteiten, verantwoordelijkheidsbesef en ondernemingszin te ontwikkelen. Bij Kumpen zijn wij voortdurend op zoek naar mensen die betrokken, verantwoordelijk en leergierig zijn. Wij willen competenties en kennis bij elkaar brengen in enthousiaste teams en daarom hebben wij nood aan mensen die durven ondernemen.

Kumpen wordt strategische partner van JCI Limburg en dus ook van de 3 bekendste evenementen. Enerzijds de wedstrijd Limburgse “Jonge Ondernemer van het jaar 2015”. Anderzijds de langste netwerktafel in de wereld en de wedstrijd [18-28], waar Paul Kumpen 1 van de 5 captains zal zijn. Omdat jonge mensen onze toekomst zijn, zijn wij blij deze stimulerende initiatieven te kunnen steunen.

Omdat jonge mensen onze toekomst zijn, zijn wij blij deze stimulerende initiatieven te kunnen steunen.