Thuis Nieuws Kumpen wint de Bouw Opleiding Award!
Nieuws
27.11.2015
Kumpen wint de Bouw Opleiding Award!

Midden november nomineerde fvb-Constructiv Limburg onze firma voor de Bouw Opleiding Award (BOA) en gisteren mocht onze personeelsdienst de erkenning officieel in ontvangst nemen. Eerder behaalden we de titel ook in 2008 en 2013. Een bewijs dus dat Kumpen in zijn medewerkers blijft investeren!

Al voor het 12de jaar op rij kregen op 26 november 2015 vier Limburgse bouwbedrijven van fvb-Constructiv Limburg (het Fonds voor Vakopleiding in de Bouwnijverheid, regio Limburg) een erkenning voor hun inspanningen op het gebied van opleidingen in de bouwsector. Voor deze award werden bouwbedrijven opgesplitst in vier categorie├źn op basis van het aantal arbeiders dat ze in dienst hebben.

Bepalend voor de nominatie was de inzet van het bedrijf op het gebied van opleiding tijdens de laatste drie jaar. Werd er gebruik gemaakt van alle opleidingsstelsels die het fvb aanbiedt: opleiding tijdens de werkuren, avond- en zaterdagopleiding, winteropleiding, alternerende bouwopleiding (ABO) en/of jongerenleerlingwezen (JLW)? Werden er structureel opleidingen gepland? De beloning van het fvb is er voor bouwbedrijven die structureel nadenken over opleidingen voor hun arbeiders.

Een dikke proficiat en bedankt aan onze personeelsdienst!