Thuis Nieuws Ons BOUW-team in volle groei: wij zoeken extra talent voor onze projecten!
Nieuws
27.01.2015
Ons BOUW-team in volle groei: wij zoeken extra talent voor onze projecten!

Eind vorig jaar was de bouwsector nog pessimistisch gestemd over de toekomst, maar Kumpen ziet vooral een halfvol glas. Er staan heel wat nieuwe projecten te wachten waarvoor wij een tiental nieuwe collega’s zoeken.

Omdat net gemotiveerde mensen en niet stenen het verschil maken, is het HR-beleid van Kumpen één van de belangrijkste strategische pijlers. Wij starten vanuit een totaalvisie op bouwprojecten, die vooral uit menselijk kapitaal bestaat en waar de klant, dienstverleners en Kumpen-werknemers enthousiast samenwerken en samen het verschil maken. Kumpen is als bouwbedrijf actief in de sector van residentiële en commerciële gebouwen, de utiliteits- en kantoorbouw, de industriebouw en uiteraard ook in de sector van de duurzame gebouwen. Sinds het ontstaan in 1945 is Kumpen uitgegroeid tot een gevestigde waarde binnen de Belgische bouwsector. Als professionele bouwpartner streven wij steeds naar de hoogst mogelijke kwaliteit en die kunnen wij enkel garanderen met de beste mensen.

Daarom zijn wij niet alleen op zoek naar nieuwe project- en werfleiders, maar ook naar werkvoorbereiders. Onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om flexibel om te gaan met hun loopbaan, waardoor wie bij Kumpen zijn ervaring deelt, zijn eigen kennis vermenigvuldigt. We zoeken zowel bachelor als master ingenieursprofielen om deze functies te vervullen. Een overzicht van alle vacatures vind je hier.