Thuis Nieuws Paul Kumpen bekroont mee de beste jonge Limburgse startondernemer
Nieuws
30.11.2015
Paul Kumpen bekroont mee de beste jonge Limburgse startondernemer

Als één van de 6 captains in de vakjury van de wedstrijd [18-28] mocht Paul Kumpen de award van beste jonge Limburgse starter uitreiken aan Cr3do 3D-printing. De kersverse winnaar ging naar huis met maar liefst € 125.000 risicokapitaal!

Cr3do, het bedrijf van Jens Raskin en Kristof Philippaerts, heeft als missie om 3D-printing toegankelijk te maken voor kmo’s die zelf niet over de nodige software, hardware of kennis beschikken. De jury van JCI Limburg, waaronder ook Hilde Essers (H.Essers) vond hun concept het sterkste van een zeer uitgebreid deelnemersveld (220 kandidaten).

Bij Kumpen weten we dat jonge mensen onze toekomst zijn. Wij willen namelijk een voedingsbodem zijn voor ambitieuze talenten die willen uitgroeien tot de absolute top. JCI en Kumpen hebben dus een gemeenschappelijk doel: jonge mensen de kans geven leiderschapskwaliteiten, verantwoordelijkheidsbesef en ondernemingszin te ontwikkelen. Bij Kumpen zijn wij voortdurend op zoek naar mensen die betrokken, verantwoordelijk en leergierig zijn. Wij willen competenties en kennis bij elkaar brengen in enthousiaste teams en daarom hebben wij nood aan mensen die durven ondernemen.