Thuis Nieuws Paul Kumpen ingehuldigd als voorzitter van Voka Vlaanderen
Nieuws
06.10.2015
Paul Kumpen ingehuldigd als voorzitter van Voka Vlaanderen

VOKA Vlaanderen heeft sinds gisteren officieel een nieuwe voorzitter. Onze eigen Paul Kumpen volgt er Michel Delbaere op, die in zijn afscheidsspeech een oproep aan de regering deed om moed te tonen en grondige hervormingen door te voeren.

Paul weet dat er grote uitdagingen op Voka afkomen. Hij ziet drie grote bewegingen die de ondernemingen de volgende jaren door elkaar zullen schudden, namelijk inde internationalisering, de technologisering en nieuw ondernemerschap.

Tot en met 1 januari volgend jaar zal onze Paul Kumpen deze nieuwe functie combineren met zijn voorzitterschap van Voka Limburg. Daarna zal Francis Wanten (Comfort Energie) hem opvolgen als voorzitter van Voka Limburg.

Niet alleen wij bij Kumpen zijn enorm fier op Pauls benoeming, maar ook de werknemers van Voka zijn enorm trots. Zij hadden zelfs een aantal verrassingsacties voor hem in petto. Naar aanleiding van het Voka-voorzittersmandaat van Paul Kumpen heeft Voka Limburg onder andere Joachim Aerts (Ridley), zijn zoon Anthony Kumpen en Johann Leten (gedelegeerd bestuurder Voka Limburg) aan het woord gelaten over hun relatie met de nieuwe Voka-topman. Alleen maar lof zo te zien. 

 

Proficiat Paul en heel veel succes!