Thuis Nieuws Renovatie van een koker in het historisch centrum van Gent
Nieuws
16.12.2015
Renovatie van een koker in het historisch centrum van Gent

Eind november heeft ons renovatieteam de renovatie van een rechthoekige koker (afmetingen 400 x 1200 mm) afgerond in het historisch centrum van Gent en dit met felicitaties van de opdrachtgever Farys.

Gezien de eerdere positieve referenties stond Farys erop dat Kumpen deze werken zou uitvoeren en dit binnen een kritische tijdspanne omwille van de trampassages. Het ging hier om een speciale uitvoering omdat de koker plat lag en daarom een speciale techniek van de liner vereiste.

Dankzij de ervaring van Kumpen Renovatietechnieken heeft ons team een specifieke werkwijze opgesteld die ervoor zorgde dat Farys ons koos en vervolgens aan de klant heeft voorgedragen. In functie van de afvoercapaciteit van de koker en de manier van inbouwen heeft RT beslist om gelijktijdig 2 liners diameter 550 mm in te bouwen. Het gelijktijdig inbouwen, op druk zetten en uitharden was essentieel om een goede en gelijkmatige verdeling van de liners te krijgen.

De hele activiteit Renovatietechnieken en uiteraard heel Kumpen is trots op deze geslaagde prestaties. Het project was opnieuw een mooi bewijs dat Kumpen steeds met de klant meedenkt en een oplossing op maat aanbiedt.