Thuis Nieuws Studenten UHasselt bezoeken wegeniswerken in Heusden-Zolder
Nieuws
29.10.2015
Studenten UHasselt bezoeken wegeniswerken in Heusden-Zolder

Afgelopen donderdag hebben 19 tweedejaarstudenten van de UHasselt een bezoek gebracht aan de wegeniswerken in Heusden-Zolder. Dankzij de kennis en ervaring van onze projectleider Theo Scheelen kregen deze toekomstig industrieel ingenieurs heel wat praktische uitleg en tips mee.

Eén van de vragen van de studenten luidde: “Wat is nu precies de taak van een industrieel ingenieur op een infra-werf als deze?”

Projectleider Theo Scheelen: “Een precieze taakomschrijving is heel moeilijk om te geven omdat de job zoveel variatie met zich meebrengt. Elke dag is verschillend en zorgt voor nieuwe uitdagingen. Waar het vooral op neer komt is dat je de planning goed opvolgt en indien nodig in de juiste richting bijstuurt.”

Ondertussen is er nog hard gewerkt in de Koolmijnlaan om tegen begin deze week één rijstrook terug toegankelijk te maken voor het verkeer. Onze projectleider benadrukte hierbij dat het zeer belangrijk is deadlines na te komen omdat hiervoor afspraken zijn gemaakt met onder andere de gemeente, de preventiediensten, De Lijn etc.