Thuis Nieuws Team Kumpen bezoekt werf Tombeek
Nieuws
11.09.2015
Team Kumpen bezoekt werf Tombeek

Enkele zondagen geleden organiseerde Kumpen een werfbezoek voor alle leden en partners die in de loop der jaren bij het project rond het voormalig Sanatorium Tombeek betrokken waren. Een levend bewijs dat teamwork bij Kumpen centraal staat.

Na bijna 30 jaar leegstand van het verzorgingsoord Joseph Lemaire in Overijse is Kumpen in maart 2015 gestart met de renovatie en uitbreiding van dit historisch monument. Gezien de rijke geschiedenis van dit project vonden wij bij Kumpen het gepast om alle werknemers en partners uit te nodigen voor een rondgang op de werf. Daarbij gaf Gilbert Christiaens, Technisch Directeur Vastgoedontwikkeling - vanaf dag 1 bij het project betrokken, een woordje uitleg over het verloop en de ontwikkelingen door de jaren. Werfleider Danny Bodson zorgde voor enkele spraakmakende voor- en na-beelden.

Het nieuwe en gerenoveerde gebouw zal bestaan uit 24 serviceflats en een woonzorgcentrum met 126 bedden.

Alle betrokken partijen zijn het erover eens dat dit geen alledaags project is. De complexiteit van verschillende aansluitingen in het  bestaande gebouw is dan ook niemand ontgaan.

Na het werfbezoek praatte het hele team nog wat na tijdens een gezellige receptie en genoten ze samen nog van een lekker etentje. Bij Kumpen staat teamwork dus echt centraal, en met resultaat.