Thuis Nieuws Tienkamper Hans van Alphen geeft ons tips voor een optimale zithouding!
Nieuws
21.03.2016
Tienkamper Hans van Alphen geeft ons tips voor een optimale zithouding!

Bij Kumpen willen we richting een ‘Healthy-Fit’te levensstijl gaan. Met onze fruitmanden zorgen we al voor de nodige vitamines, maar dat is uiteraard niet genoeg! Niet alleen voldoende bewegen, maar ook een juiste zithouding en een aangepaste/minimale rugbelasting kunnen helpen om je dag met een frisse geest aan te vangen.

Daarom wilden wij onze werknemers letterlijk en figuurlijk een duwtje in de rug geven! Of beter, tienkamper Hans van Alphen heeft dat gedaan. Met zijn achtergrond als kinesist weet hij als geen ander hoe we onze rug het minst belasten tijdens het werk. Tijdens zijn workshop stond hij ons bij met de juiste tips & tricks voor een optimale zithouding. En we namen geen genoegen met enkel theorie, maar gingen effectief over tot actie!

De Belgische recordhouder is zich momenteel stevig aan het voorbereiden op de Olympische Spelen in Rio deze zomer. De tienkampwedstrijd in Götzis eind mei zal een doorslaggevende rol spelen in zijn voorbereiding. Als hij daar de limiet van 8.075 punten behaalt, is zijn ticket naar Rio binnen.

Wij wensen hem alvast enorm veel succes en bedanken hem voor de interessante en interactieve workshop!