Thuis Kumpen als partner Vastgoedontwikkeling

Vastgoedontwikkeling

Kumpen Vastgoedontwikkeling is gespecialiseerd in residentiële gebouwen, binnenstedelijke ontwikkelingen, kantoren, retail en gemengde complexen.
Onze projecten combineren steeds een karaktervolle, hedendaagse architectuur en een kwaliteitsvolle, duurzame afwerking met respect voor bewoners en omgeving. Ook renovatieprojecten maken deel uit van onze ontwikkelingsactiviteiten.
Door de intense samenwerking met de afdeling bouw en infra wordt door een gespecialiseerd team het bouwbudget altijd in detail bepaald en bewaakt. Hierdoor wordt het bouwrisico van concept tot complete realisatie qua kwaliteit, budget en timing steeds efficiënt beheerd. We geloven sterk in een partnership waarbij we elkaar kunnen versterken door inbreng van diverse knowhow en competenties.
In publiek private samenwerkingen (PPP) hebben wij eveneens een gedegen ervaring opgebouwd, zo werkten we recent nog mee aan diverse binnenstedelijke ontwikkelingen (Hasselt, Brussel, Antwerpen en Gent).

Het is onze ambitie toegevoegde waarde te creëren door een optimale bundeling van onze knowhow en competenties en dit via een succesvolle samenwerking met alle betrokken partijen in het ontwikkelings- en bouwproces.