Thuis Nieuws 1ste prijs voor ontwikkeling en commercialisatie van appartementencomplex City Gate in Anderlecht
Nieuws
02.07.2015
1ste prijs voor ontwikkeling en commercialisatie van appartementencomplex City Gate in Anderlecht

Kumpen Vastgoedontwikkeling heeft in partnerschap met Pargesy en Belfius Immo de wedstrijd gewonnen voor de ontwikkeling en commercialisatie van een  appartementsgebouw op de site City Gate te Anderlecht

Een beetje buiten het centrum van Brussel, meer bepaald in de Zennevallei van Anderlecht , zal medio 2016 de bouw van het appartementencomplex City Gate aan de Kubornstraat van start gaan.

Het project werd verworven door het winnen van een wedstrijdaanbesteding voor promotoren in opdracht van citydev.brussels (de voormalige GOMB) en voldoet aan de ‘Brussels Passief’-standaard. Ondertussen is het bouwaanvraagdossier in opmaak.

Het appartementencomplex zal bestaan uit 118 appartementen, 98 ondergrondse parkeerplaatsen en 365 m2 commerciële ruimtes, goed voor 15.000 m2 in totaal. De bouwwerkzaamheden van het complex inclusief de volledige omgevingsaanleg zullen door Kumpen nv gerealiseerd worden.

De laatste eeuwen was de Zennevallei zeer geliefd om grote industriële activiteiten te vestigen. De site aan de Kubornstraat  ligt op een cruciaal punt om de stad Brussel binnen te komen, vandaar de naam City Gate, en maakt zo deel uit van de stedelijke ontwikkeling van Anderlecht, waarbij ecologisch en duurzaam bouwen centraal staan.

Meer info?