Thuis Nieuws Onze KeiSolidariteit goed voor meer dan € 10.000!
Nieuws
25.02.2016
Onze KeiSolidariteit goed voor meer dan € 10.000!

Vorig jaar hebben onze werknemers dankzij verschillende initiatieven voor de derde keer op rij meer dan € 10.000 ingezameld voor het goede doel. De opbrengst gaat naar diverse projecten die het streekfonds Een Hart voor Limburg steunt.

De initiatieven van vorig jaar sloegen aan, want ook dit jaar staat de deelname aan de dodentocht al in de agenda van elke collega’s genoteerd. Zij zullen zich zoals vorige keer laten sponseren door mede-collega’s en zoveel mogelijk kilometers afleggen voor het goede doel. Om in de sportieve of gezonde sfeer te blijven moedigen enkelen hun collega’s aan om opnieuw gezamenlijk zoveel mogelijk gewicht te verliezen. Dankzij de sponsoring van andere medewerkers zullen zij zich extra gemotiveerd voelen om de strijd tegen de kilo’s verder te zetten. Daarnaast zal op vrijdag 27 mei ook de K-Party opnieuw doorgaan om een recordbedrag aan steun te verzamelen.

Los daarvan blijft ons KeiSolidair-team openstaan voor nieuwe ideeën om zoveel mogelijk steun te kunnen bieden aan de maatschappelijk projecten van Een Hart voor Limburg.