Thuis Nieuws Succesvolle Open Wervendag ondanks regenweer
Nieuws
23.05.2016
Succesvolle Open Wervendag ondanks regenweer

Weer of geen weer, ruim 78.000 geïnteresseerden brachten een bezoek aan één of meerdere werven die hun hekken open stelden voor het grote publiek. Ook onze werven trokken weer heel wat aandacht.

Ruim 700 bezoekers trokken naar de werf van het toekomstige stadshuis in Hasselt achter de oude rijkswachtkazerne. De personeelsleden van de stad kregen vrijdag al een rondleiding, gisteren waren het vooral omwonenden die nieuwsgierig waren. Het loonde de moeite, want via een QR-code kon je virtueel rondkijken in en rond het stadhuis. Ontdek het zelf: 

Ook de werf van het historisch monument Joseph Lemaire mocht meer dan 800 bezoekers verwelkomen. Zij konden een mooie tour maken doorheen het hele gebouw en vanop het dak van een prachtig zicht over Overijse genieten. 

De nieuwe scholencampus VTI & TIHH lokte eveneens ruim 750 mensen die nieuwsgierig waren naar hoe deze School van Morgen vorm krijgt. 

Last but not least, tientallen potentiële kopers zakten af naar ons vastgoedproject Coeur de Lasne om zich te laten overtuigen van de charmes van deze comfortwoningen midden in de natuur. 

Deze 10de editie van Open Wervendag met een record van 203 open werven over heel België was dus opnieuw een groot succes.