Thuis Nieuws Feesten voor het goede doel!
Nieuws
14.06.2016
Feesten voor het goede doel!

Vorige maand organiseerden de Kumpen-werknemers naar jaarlijkse gewoonte opnieuw de K-PARTY waarvan de opbrengst volledig naar de projecten van Een Hart voor Limburg gaat. Voor de vierde keer op rij al zetten onze collega’s zich dit jaar in voor de actie KeiSolidair.

Vorig jaar hebben onze collega’s dankzij hun verschillende acties een recordbedrag van meer dan € 12.000 ingezameld voor dit goede doel. De initiatieven van vorig jaar sloegen aan, want ook dit jaar staat de deelname aan de dodentocht al in de agenda van enkele collega’s genoteerd. Onder het motto ‘Fit & Gezond met KeiSolidair’ zullen zij zich zoals vorige keer laten sponseren door mede-collega’s en zoveel mogelijk kilometers afleggen voor het goede doel.

Om in die sportieve sfeer te blijven, moedigen enkelen hun collega’s aan om opnieuw gezamenlijk zoveel mogelijk gewicht te verliezen. Dankzij de sponsoring van andere medewerkers zullen zij zich extra gemotiveerd voelen om de strijd tegen de kilo’s verder te zetten. Wij zijn alvast benieuwd wie deze afvalrace zal halen!

Een opvallend nieuw initiatief dit jaar is de rookstopmarathon. Samen zullen enkele rokers de uitdaging aangaan en hopelijk zoveel mogelijk collega’s warm maken voor deze wijze beslissing!

Ondertussen komt de zomervakantie eraan en is het jaar dus bijna half, tijd dus om plannen te maken voor volgend jaar! We kunnen al verklappen dat de K-Party volgend jaar de eerste vrijdag van juni zal doorgaan.