Thuis Nieuws Met z’n 400 maakten we er opnieuw een geslaagd personeelsfeest van
Nieuws
29.09.2016
Met z’n 400 maakten we er opnieuw een geslaagd personeelsfeest van

Afgelopen zaterdag hielden we naar jaarlijkse traditie in Hangar58 in Genk ons personeelsfeest. Zo’n 400 medewerkers en hun partner waren opnieuw van de partij om mee te genieten van een lekker diner en de swingende muziek.

Na het voorgerecht hadden we een kleine verrassing in petto. Per tafel koos het lot één gelukkige winnaar uit. Zo mochten wij 40 mensen gelukkig maken met een fles van onze Kumpen Tripel, die bovendien door een eigen werknemer gebrouwd is.

Na het lekkere eten kwam een coverband de sfeer op gang brengen en daar zijn ze ongetwijfeld dik in geslaagd. Met hun schlagers, rock en pop kregen ze niet alleen heel wat dames, maar ook mannen op de dansvloer. Hun succesvolle optreden maakten op vraag van het publiek enkele bisnummers verplicht. Daarna was het de beurt aan de dj, die nog een paar uurtjes doorging.

Wegens groot succes vorig jaar zorgden we ook dit jaar opnieuw voor de ‘flitspaal’. Bijna iedereen ging poseren voor drie leuke foto’s en nam een fotostrookje als leuke herinnering mee naar huis.

Zonder twijfel een geslaagde avond!