Thuis Over Kumpen Missie & waarden

Missie & waarden

Samen met u brengt Kumpen competenties én kennis bij elkaar in enthousiaste teams, die op een unieke manier het landschap van morgen vormgeven.

En omdat net gemotiveerde mensen en niet stenen het verschil maken, is het HR-beleid van Kumpen één van de belangrijkste strategische pijlers binnen Kumpen. Wij starten vanuit een totaalvisie op bouwprojecten, die vooral uit menselijk kapitaal bestaat en waar de klant, dienstverleners en Kumpen-werknemers enthousiast samenwerken en samen het verschil maken.

Werknemers krijgen de kans om te excelleren en van elkaar te leren. GOESTING om te werken staat centraal. Omdat ook mensen zuurstof nodig hebben, hanteren we het WE-KAIR principe waar autonomie en verantwoordelijkheid van en voor werknemers, innovatie stimuleert. Hiernaast werken we op de 3 belangrijkste drijfveren van de mens: empathie, passie en creativiteit.
De kruisbestuiving tussen al onze activiteiten resulteert in een unieke aanpak, waarbij ervaring de weg vrijmaakt voor vooruitgang. Onze activiteiten mogen dan wel verschillend zijn, de synergie die ze teweegbrengen is meer dan de som van de gehelen. Tegelijk bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om flexibel om te gaan met hun loopbaan, waardoor wie bij Kumpen zijn ervaring deelt, zijn eigen kennis vermenigvuldigt. Broodnodige kennis die samen met competenties ook het verschil maken.
Wij streven ernaar een voedingsbodem te zijn voor ambitieuze talenten die willen uitgroeien tot de absolute top, omdat we enkel op die manier kunnen anticiperen op de alsmaar complexere bouwprojecten en toekomstuitdagingen.
Door rusthuizen te bouwen, werken we aan oplossingen voor senioren. Met de bouw van scholen worden kansen voor jongeren gecreëerd. De aanleg van wegen en fietspaden helpt mee de mobiliteitsknoop te ontwarren en door tunnelling en renovatietechnieken verminderen we overlast voor mens en natuur.

Waarden:

  • Betrokken
  • Verantwoordelijk
  • Integer
  • Leergierig
  • Transparant

Waarom doen we dit?

Wel, omdat het in ons DNA zit. Iedere Kumpen-medewerker, man of vrouw, jong of oud, wil samen het landschap van morgen mee vormgeven en hierdoor de brug met de volgende generaties bouwen. En dit doen we nu al meer dan 70 jaar. Iets waar we fier op zijn!