Thuis Over Kumpen Samenwerken met Kumpen

Samenwerken

Bij Kumpen Renovatietechnieken betekent ondernemen bijdragen aan welvaart en welzijn voor iedereen. Wij doen dat door te anticiperen op onze toekomst en stil te staan bij de noden van vandaag en morgen. Eén van die noden is het optimaliseren van onze afval- en drinkwatersystemen. Kilometers van die leidingen bevinden zich momenteel immers in slechte staat. Maar onze innovatieve renovatietechnieken kunnen de levensduur van die leidingstelsels aanzienlijk verlengen. Zo dragen wij ons steentje bij aan een gezond en aangenaam leefmilieu voor iedereen. Dankzij onze energiezuinige technieken met beperkte CO2-uitstoot kunnen wij ons leefmilieu extra beschermen. Daarnaast herleiden wij de hinder voor de omgeving steeds tot een minimum. Wegen, woonwijken en historische woonkernen ondervinden weinig of geen overlast omdat wij renoveren en dus de leidingsystemen niet volledig hoeven te vernieuwen. Bij Kumpen Renovatietechnieken zien wij het als onze plicht telkens de juiste renovatietechniek toe te passen. Een gepaste oplossing die tegemoetkomt zowel aan de verwachtingen van onze opdrachtgever als aan die van de omgeving.

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om voor elke situatie een gepaste oplossing aan te bieden. Wij beperken ons niet tot bepaalde technieken, maar breiden onze kennis voortdurend uit. En dat zowel op product- als toepassingsniveau. Enkel door voortdurend in mensen en technieken te investeren kunnen wij state of the art oplossingen aanreiken. Dankzij de nodige kennis en ervaring gaat ons professionele uitvoeringsteam geen enkele uitdaging uit de weg. Wij kunnen perfect de linertechniek toepassen in leidingen van meer dan 1500 mm diameter. Uiteraard onderzoeken wij eerst welke uithardingsmethodiek het best bij de technische uitgangspunten van het project aansluit. Samen met u maakt Kumpen Renovatietechnieken een juist overwogen keuze tussen uitharden met stoom, warm water en/of UV-belichting. Bij ons bent u aan het juiste adres voor professioneel advies en duurzame renovatieoplossingen. Ons doel is immers klanten tevreden stellen. Het spreekt dan ook voor zich dat wij enkel met producten werken die ons van hun topkwaliteit overtuigd hebben. Maar, om die kwaliteit ook in de praktijk te garanderen, gaat er steeds een doordacht overleg met onze klant aan vooraf. Op basis van uw of onze inspectiebeelden kunnen onze specialisten dankzij ons geografisch assetmanagementsysteem een maatregelen- en/of beheerplan over verschillende jaren voorstellen.

Uiteraard bepalen wij de gewenste acties volledig in samenspraak met de opdrachtgever en in functie van het beschikbare budget. Bovendien slagen wij er steeds in een goed eindproduct af te leveren met een minimum aan faalkosten. Dit omdat wij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel dragen.