Thuis Nieuws Kumpen Renovatietechnieken sluit licentieovereenkomst voor epoxycoating UltraCoat®
Nieuws
29.11.2016
Kumpen Renovatietechnieken sluit licentieovereenkomst voor epoxycoating UltraCoat®

Eind vorige maand hebben Kumpen nv en het Amerikaanse Warren Environmental Inc. een licentie–overeenkomst voor de toepassing van het product UltraCoat® gesloten.

UltraCoat® is een niet giftige, solventvrije epoxycoating voor het renoveren van onder andere putten, rioolgemalen, opvangbekkens, kunstwerken en mantoegankelijke rioleringsleidingen in de openbare marktsegmenten en in de industriesector.

Met deze overeenkomst geeft Warren Environmental Inc. aan Kumpen het exclusieve recht om het product UltraCoat® in de Benelux en in Noord-Frankrijk te gebruiken en breidt Kumpen nv zijn gamma aan renovatietechnieken uit.

Alle projecten met UltraCoat® als toepassing, zullen volledig onder de naam Kumpen nv worden uitgevoerd. Hiermee willen we tevens bevestigen dat er geen sprake is van overname en/of samenwerking met de vorige licentiehouder InfraCoat bv.

De bedoeling is om dit jaar nog onze mensen de nodige trainingen aan te reiken zodat we helemaal klaar zijn om deze techniek vanaf 9 januari 2017 toe te passen.