Thuis Nieuws Samen nog efficiënter werken dankzij workshop Lean Management
Nieuws
16.09.2016
Samen nog efficiënter werken dankzij workshop Lean Management

Dat wij bij Kumpen blijven investeren in een betere toekomst is nooit een geheim geweest. Ook onze bedrijfsprocessen willen wij voortdurend bijsturen om verspillingen te elimineren en doorlooptijden te reduceren. Daarom maakten al onze werknemers gisteren in de PXL-Hogeschool in Hasselt kennis met de methodiek van Lean Management.

Continu een verbetercultuur creëren en blijven streven naar perfectie, dat is ons doel. Als wij Lean gaan werken kunnen wij de menselijke capaciteiten binnen ons bedrijf op een slimme manier inzetten om zoveel mogelijk waarde te creëren voor onze klanten. Uiteraard slagen wij alleen in die opzet als wij allemaal samen dezelfde Lean-weg inslaan.

Wij bij Kumpen zijn al een tijdje met Lean bezig. Zo werkten wij mee aan het Lean-pilootproject van de Confederatie Bouw dat startte in november vorig jaar. Momenteel vertalen wij het concept in de werfplannen voor het nieuwe kantoor voor de politie en brandweer van Borgloon. Eind augustus vond de tweede Lean-planningsdag voor deze werf plaats en kwamen alle bouwpartners samen hun werkplanning opstellen.